LOTUS® slachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten
Wilt u uw training meer inhoud geven en de theorie in de praktijk laten ervaren? Dat kan!

Wij hebben een groot netwerk van LOTUS® slachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten door heel Nederland. Zo kunnen wij in alle delen van Nederland uw opdrachten invullen. Daarnaast zijn onze LOTUS® slachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten ook in te zetten in binnen- en buitenland voor diverse trainingen.

De LOTUS® slachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten zijn zo opgeleid dat zij een casus geheel zelf kunnen interpreteren zonder tussenkomst van een instructeur.

Ieder jaar krijgen de LOTUS® slachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten niet alleen een herhalingsdag, maar ook een refreshweek waarin diverse workshops gegeven worden door diverse organisaties en waaraan ook onze opdrachtgevers acte de presence geven, zodoende gezamenlijk tot een optimale dienstverlening te komen.

Met onze LOTUS® slachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten weet u dus wat u in huis haalt: kwaliteit!