EHBO
Veel organisaties laten hun EHBO’ers middels e-learning de theorie tot zich nemen. Het is goedkoper. Maar is het ook effectief en weten de EHBO’ers exact wat er van hen verlangt wordt als zij echt nodig zijn? Dat is nog maar de vraag!

Wij hebben trainingslocaties die speciaal zijn ingericht om tijdens de EHBO (praktijk) cursus levensechte situaties na te bootsen. Onze instructeurs maken hierbij ook gebruik van (Trauma opgeleide) LOTUS® slachtoffers. Wij testen op die manier niet alleen uw vaardigheden, maar ook of u het hoofd koel weet te houden in een stressvolle situatie. Uiteraard kunnen de praktijktrainingen ook bij u op locatie plaatsvinden.

Tijdens een praktijkdag worden de belangrijkste onderdelen van EHBO geoefend onder begeleiding van een erkende EHBO-instructeur. Realistische praktijkoefeningen worden uitgezet om vaardigheden bij te brengen en te toetsen. Deelnemers worden actief opgeleid en hanteren zelf AED’s en verbandmiddelen. De instructeurs geven feedback op gedrag, houding en EHBO theoriekennis om zodoende de theorie te borgen in de dagelijkse praktijk. Want de theorie kunnen opzeggen en de theorie in praktijk omzetten, zijn 2 verschillende dingen!

Bij onderstaande cursussen bieden wij deze cursus aan in- en exclusief LOTUS® slachtoffer die de aanvullende NIKTA opleiding Simulant Militaire en Civiele Traumatologie heeft genoten. Bij u op locatie of onze locatie te Eemnes: